четвртак, 1. јун 2017.

Одржана трибина у Ваљеву

31. маја 2017. одржана је друга по реду трибина 'Играње улога у функцији развијања знања и животних вештина деце/ученика,'' чији смо аутори и модератори мр Снежана Милошевић Јешић (ЗУОВ) и ја.
Организатор трибине је Друштво учитеља Ваљева које се потрудило да све протекне у најбољем реду и на највишем нивоу.
Хвала на беспрекорној организацији Управном одбору друштва (Марини Тешић, Милану, Душану, Драгану Учи, Славици Ђурђевић, Марини Пажиновић, Гордани Стојковић, Весни Бурнић, Наташи Котараш...) и председници друштва Каролини Нешковић!
Хвала чланици Управног одбора Тањи Бојанић која је под  температуром присуствовала трибини!
Хвала Пинокијевцима, колегиницама из ОШ''Нада Пурић'' и ОШ'' Андра Савчић'' које су биле најбројније. Хвала мојим колегиницама из ОШ''Драгољуб Илић'' из Драчића за које нема непознаница у овој области, а ипак су све присуствовале трибини.
Ваша подршка ми пуно значи!
На трибини је било присутно 150 учитеља и мањи број васпитача са подручја Ваљева и околине.
Било је то оних 150 заинтересованих просветара, који желе да обогате своја искуства и да поделе своја знања. 
Посебну захвалност дугујем директорима школа Ани Савковић ( ОШ''Нада Пурић'' из Ваљева), Маријани Павловић  Камински (''ОШ''Илија Бирчанин из Става) и Владану Вујићу (ОШ''Здравко Јовановић из Поћуте), Њима нису од важности ''зелени бодови,'' али су ипак дошли да подрже скуп и да подрже ауторе скупа.
Свим присутним колегиницама и колегама хвала на сарадњи и подршци!























А овакви су коментари присутних:










1 коментар:

Unknown је рекао...

Још увек ме држи дивно расположење и осећај да нам је трибина била корисна свима. Хвала вам уважене колеге на овако дивним коментарима и синоћашној атмосфери подршке која је Луцију и мене грејала све време!
ВЕЛИКИ поздрав,
Снежана