понедељак, 30. јануар 2017.

Реализован семинар на ЗС у Београду

28.јануара 2017. године у оквиру Дана стручног усавршавања, догађаја познатијег под називом Зимски сусрети учитеља Србије, у ОШ''Михајло Пупин'' у Земуну реализован  је програм стручног усавршавања ''Чувајући природу чувамо себе- еколошко васпитање деце. Организатор скупа за 1000 учитеља је Друштво учитеља Београда чијем Управном одбору захваљујем на беспрекорној организацији која за толики број просветних радника није била ни мало једноставна. Паралелно су реализована 33 програма стручног усавршавања.
У предивном амбијенту учионице учитељице Светлане сви смо се осећали као у земљи чуда. Школска зграда је новијег датума, лепа, светла, ведра и подстицајна. На сваком кораку изложени су продукти ученичких радова, зидови осликани... Једноставно се види да људи који раде у њој уживају у свом послу, а сигурна сам да поред њих и ученици уживају стичући нова знања и умења.
Група од 30 учитеља из различитих београдских школа, из Батајнице и Старе Пазове где велика већина као изборни предмет предаје Чуваре природе, прави су мајстори свог заната. Њихово еколошко знање и еколошки рад у својим срединама није ни маи ни занемарљив. Школа из Старе Пазове има статус Еко школе, што значи да су вредним радом то изборили. Ипак, није било ''надмудривања'' ни препотенције. Сви су пажљиво пратили рад, активно радили када се то од њих захтевало и ећу претерати ако кажем да смо сви подједнако уживали,  и учесници и ми предавачи, А да су учесници заиста уживали, говори оцена којом су нас оценили-ЧИСТА ПЕТИЦА, као и бројни коментари. Хвала колегинице и колега Зоране. Надам се да ћемо се поново срести.

























































Нема коментара: