недеља, 4. децембар 2016.

Реализован семинар Учење у амбијенту је најпродуктивније на свету у Ваљевској Каменици

2. децембра 2016. године у ОШ''Милован Глишић'' у Ваљевској Каменици реализован је програм стручног усавршавања ''Учење у амбијенту је најпродуктивније на свету,'' коме су присуствовали  радници ове школе. Реализатори семинара биле су професор разредне наставе Лидија Виденовић из ОШ''Јелица Сретеновић'' из Сопота, Маријана Тешић професор енглеског језика такође из Сопота и Санела Крстић професор разредне наставе из ОШ''Сава Керковић'' из Љига. Ја сам била четрврти реализатор семинара иако се не могу похвалкити активним учешћем с обзиром да су три поменуте реализаторке веома уигране и није им први пут да реализују семинар за разлику од мене која сам у Каменици дебитовала.
У лепо уређеној школи љубазно нас је дочекала  директорка Данијела Марковић која се побринула да све протекне у најбољем реду и у најпријатнијој атмосфери.
Хвала колегиницама Весни Павловић и Биљани Марковић на искреном мишљењу и колегијалним сугестијама, а свим осталим колегама на стрпљивости (с обзиром да је био најлепши дан радне недеље- ПЕТАК)  и на доброј сарадњи.



















Нема коментара: