четвртак, 12. децембар 2013.

Наша новогодишња бајка

И тако вредно радисмо  месец дана, користећи сваки тренутак да бисмо направили нашу бајку. Није нам било тешко да остајемо и шести час, само да остваримо оно што желимо. И добили смо најлепшу новогодишњу композицију до сада. Ипак смо ми трећаци, старији смо и спретнији. 







2 коментара:

Анониман је рекао...

Divno je i čarobno, baš kao i sve ostalo sto smo imali priliku da vidimo u tvojoj režiji! Lucija, divim se tvojoj duhovnoj snazi, želji i volji da udovoljiš deci i da im ulepšaš svaki trenutak u školi! Tvoji učenici imaju šta da ponesu kroz život, jer ovako nešto, dugo se pamti i s radošću prepričava. SLUŽIŠ ZA PRIMER I UZOR SVIMA!
S ljubavlju i poštovanjem,
Jelena

Lucija Tasić је рекао...

Jelena draga Ti znaš koliko me usrećuje rad sa decom a posebno ovaj kreativni deo. Zaista dajem sve od sebe da radimo u prijatnom i lepom ambijentu, da sve bude usklađeno što sa godišnjim dobima, što sa aktuelnim praznicima i da uvek bude nešto novo i drugačije. Škola nam je svima druga kuća i meni lično nije svejedno u kakvim ću uslovima raditi. Ali, Ti to i sama znaš i stil i način rada nam je sličan. Zato je divljenje obostrano. Zato mi pohvala od Tebe mnogo znači.