четвртак, 2. фебруар 2017.

Реализован семинар у Смедеревској паланци

1. фебруара 2017. године у оквиру Дана стручног усавршавања (Зимских сусрета учитеља Србије) у организацији СУРС-а, реализован је програм стручног усавршавања ''Чувајући природу чувамо себе-еколошко васпитање деце.''
Место одржавања је ОШ ''Олга Милошевић'' и овом приликом захваљујем љубазним домаћинима на беспрекорној организацији, као и Друштву учитеља Смедеревске паланке на челу са господом Мирољубом Петрићем и Игором Радовановићем.
Ако кажем  да је ово био један изузетан дан, нећу ни мало претерати.
У чему је његова изузетност?
У људима који су присуствовали семинару, у људима који су били помни сушаоци када се то од њих захтевало, а веома активни ствараоци који су тачно и са осмехом на лицу одговарали на постављене задатке. Група од 30 људи пленила је шармом. Не можете ни замислити колико је добре енергије размењено између учесника и нас реализатора.
Време са овим колегама пролетекло је без имало напора, а успомена на семинар живеће дуго кроз маестрално извођење еколошке представе ''Снежанине муке са патуљцима''  у којој је заиста глумила учитељица Снежана  Михајловић, а са њом 6 учитеља и један наставник биологије који су били у улози патуљака.

















Диван учитељски пар -Снежана и Мирослав Михајловић












Блицеви су севали на све стране, као и видео камере.









Била нам је част да се фотографишемо са Снежаном и седам патуљака. Јединствена прилика.



И неколико фотографија за крај  да се не забораве дивне колегинице и колеге.
Хвала Вам на сарадњи и надам се да ћемо се сретати у будућности.



А како су колеге оцениле наш рад? 5-  Јееееееееееее!
Ово су коментари учесника:












Нема коментара: